Vi har i en årrække varetaget Brancheudstillingen Idræt, kultur og fritid for vores kunde og samarbejdspartner HI. Vi tager os af salg af stande, planlægning af messen og i det hele taget hele messedagen.

NYT: I 2023 udvider vi messen, så vi fremadrettet samler hele idræts-, kultur- og fritidsbranchen i Vejen Idrætscenter. Messen har fået nyt navn, vi har lavet nyt logo og den får sin egen identitet fremover. Nu en stærk del af Idrættens Branchedage, med både konference og messe, målrettet idræts-, kultur og fritidsbranchen.

IDRÆT KULTUR FRITID 

er Danmarks største Sports Facility Fair

Bliv udstiller på Danmarks største Sports Facility Fair, og kom helt tæt på beslutningstagere, ledende medarbejdere og ansatte indenfor idræts-, kultur- og fritidsbranchen. Alle med indkøbsansvar i blandt andet kulturforvaltninger, haller, organisationer og foreninger, svømmehaller, idrætsanlæg, træner/ledere  landets mange idrætsforeninger, idrætsefterskoler og private virksomheder.

Messen vil fylde hallerne i Vejen Idrætscenter, og vi vil ligeledes bruge stedets moderne faciliteter og inddrage dem til produkt-demoer og præsentationer, både indendørs og udendørs.

Vil tilbyder med andre ord en levende og aktiv messe, og vi glæder os til at give bolden op sammen med jer!

  • Vi har åbnet op for salg af stande til til messen, se info under fanen medieinformationer, eller tag kontakt til Anita på tel: 51 17 14 24  mail: ar@mediapunktet.dk