Hvad siger andre om os?

Gensidig respekt for hinandens faglighed – for suverænitet og kompetencer – er kernen i det gode samarbejde.

Det gælder også forholdet mellem redaktør og annoncechef. Hvis gensidig respekt også er en prioritet – foruden et føleligt engagement og fortrinlige resultater – er Mediapunktet en fornem samarbejdspartner.

Adam PadeRedaktør på fagbladet autobranchen

Som medbladudgiver for bladet AUTObranchen, har jeg i mange år arbejdet tæt sammen med Anita fra Mediapunktet. Det er min klare opfattelse at vi altid har fået en top professionel behandling, der er styr på tal og fakta, og vi får også gode råd og vejledning, der sikrer et fornuftigt salg af annoncer. Der er ingen tvivl for mig, at Mediapunktet kan tilføre en målbar merværdi.

Thomas KrebsDirektør, SKAD

HI har i en længere årrække samarbejdet med ABR om såvel annoncering i vores fagblad: idræt-kultur-fritid og de sidste år har ABR arrangeret og aftalt vilkår om vores brancheudstilling.

ABR leverer flotte resultater og er en yderst kompetent partner, som forstår at sætte sig ind i vores branches vilkår og kultur. Hun er super god til at samarbejde med mine medarbejdere og andre Samarbejdspartnere – vi oplever at ABR ”er en del af holdet” både før, under og efter brancheudstillingen . Hun tager hånd om de udfordringer, der altid opstår og tager ofte initiativ til at løse udfordringer, som måske ikke lige lå i aftalen, men  som er med til at løfte det samlede resultat.

For HI er det umådeligt vigtigt, at vores annoncører og udstillere oplever, at når de er i kontakt med ABR er det også en del af HI´s virke. Den tillid har jeg aldrig oplevet er blevet svigtet, tvært imod er hun med til at tale vores aktiviteter op i alle sammenhæng.

Jørgen MosbækFormand, HI

Mediapunktet ApS – Søndervold 170, 7200 Grindsted – Tlf.: +45 51 17 14 24 – Mail: ar@mediapunktet.dk